Kort info om den senaste veckan...

Nu har det gått ett par dagar sen jag skrev något här. Melker är på semester utan sina föräldrar.

Förra veckan va han hos farmor och Anders tis-tor. Där fick han åka båt, hade picknick å tittade på trav. Den veckan va det kanonvärme och han sprang mest naken.

När han kom hem blev det middag nere på Grillby pizza tillsammans med Eva och Noel. Kvällen avslutades med ett bad i Noels pool. En trött Melker somnade gott sen på kvällen.

Dagen efter va det dagis igen. Sista dagen innan det är sommarstängt i fyra veckor. Han kommer nog sakna dagis en del. Men det blir desto roligare att komma tillbaka efter ledigheten. Redan på lördagen tillbringade han 2 timmar på busborgen med kompisar från Rotebro. Han va helt slut sen. Men kul hade han... :)

Söndagen försökte vi bara att umgås så mycket som möjligt. Sen kom mormor och morfar och hämtade busungen. Vi åt middag och packade in allt i bilen. Sen bar det av till Gräsö. Å idag är det onsdag och han ska vara där till lördag. Vi åker antingen dit på fredag eller lördag.

På Gräsö har mormor och morfar (mommo och voffa) en hel del att göra gissar jag... :) Idag har dem varit på Furuvik och tittat på djuren. Melker pratade tydligen om vatten, träd och pippi. Det va det som va kul.. hihi... Kanske lite för liten, men samtidigt en upplevelse. En mysig stund om inte annat. Han va iaf väldigt nöjd och glad. Det är huvudsaken. 

Mer info om veckan på Gräsö med bilder kommer när mormor och morfar kommer hem från semestern och skickar över lite bilder.  

Camilla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0