Helgen på Gräsö.

I lördags åkte jag och Melker upp till Gräsö. Mormor har ju fyllt år, så vi skulle fira henne. Jimmy va tvungen att stanna hemma och jobba. Resan gick jättebra. Melker somnade visserligen, vilket inte va meningen. Men hellre det än att han sitter och gnäller och vill ur stolen. Dagen bestod sen av mycket sol, bad, äta och åter äta. Melker somnade en stund på eftermiddagen så kvällen blev väldigt lång. Tror han somnade vid 22-tiden nån gång. Men det hindrade inte han från att vakna halv 7 morgonen därpå. Upp och hoppa bara. Jag, Melker och mormor gick ut på en promenad vid 8. Tittade på kon, tjuren, fåren, hönorna och tuppen uppe i Klockarboda. Melker fick äntligen se en bä bä... :)

Väl hemma så skulle det ätas frukost. Vi hade planerat att åka hem med 12-färjan så schemat va pressat. Efter frukosten blev det en tripp ner till klipporna. Melker plaskade lite med hink, spade och vattenkannan. Det va 19 grader i vattnet. Burr...

Sen va det bara hem och äta lunch och packa in i bilen. Bilfärden hem sov Melker som aldrig förr. En utslagen hjälte...


Camilla

Sommarfika på dagis.

Igår va det sommarfika på dagis. Melker, Noel och Agnes hade köpt fina lyktor med ljus till sina fröknar. Vi åt glass och tårta. Melker drack så mycket saft att magen va stor som en ballong. Törstig kille... :)
När vi skulle gå hem fick han ta med sig lite saker som han har gjort. Bl.a. en vas som är gjord av en stor barnmatsburk. Den hade han målat på och satt ett orange band runt. I bandet hängde ett kort från fröknarna. I vasen va det två riktiga blommor. Sen hade han även gjort egna blommor med piprensare, papper och flirtkula. Hittade inte kameran igår, så det blev ingen bild. Men det kommer. Måste ta å leta upp den idag.

När vi kom hem va det så varmt så vi fyllde poolen på altanen. Melker lekte där i med en massa bollar och sprang runt naken på altanen. Cyklade lite och lekte med pottan. Kissade gjorde han under altanbordet. Inte riktigt fått kläm på det där... hihi.. Som ett stort extrarum. Han njöt som bara den.

Igår va jag och Jimmy tvungna att hämta en lånebil inifrån Enköping. Så Melker fick leka med Karro en stund. Tog med sig fotbollen och gick över. Men han va hungrig och trött så han va ledsen när jag kom tillbaka. Stackars Karro, hon tror säkert att hon inte dög. Men hem å åt lite mat, så va det fullt ös igen. Sen somnade mamma, och Melker busade med pappa resten av kvällen.

Det va den dagen :).
/Camilla

Gårdagen!

Igår fick Melker åka vagn hem från dagis. Vi gick förbi Noel och Eva på vägen hem. Dem hade precis fyllt i vatten i poolen så Melker och Noel badade, gungade och sprang runt nakna i gräset. Äntligen har Melker släppt att det är så läskigt att gå i gräset utan strumpor och skor. Det tog sin lilla tid... :)

På vägen hem får vi höra att Jimmys arbetsbil är trasig, så jag måste hämta han i Väsby. Melker får vara hos Marie, Markus och Matilda så länge. Vilket han nog inte hängde läpp över :). När vi väl kom hem va det bara hem och i säng. Klockan hade redan passerat åtta.

Idag är det öppet hus på dagis. Så jag återkommer om det...

Camilla

GRATTIS MORMOR!!!

Idag blir Melkers mormor gammeltanta... :)

Dagens händelser...

Idag har Melker lyckats ge order på dagis... :) I sandlådan säger han till hans fröken Mia: Mia kaka, jag titta. haha... Det ska börjas i tid. Skämt å sido, han ville nog bara se hur man skulle göra. Men det lät lite kul.

När vi kom hem åt vi lite yoghurt och drack lite vatten. Riktigt sommarvärme idag. Sen blev det middag på det. Han ställde sig sen upp på en av stolarna i köket och sa: Min Ella. Det är bra det. Jag som försökt pränta in det redan när han låg i magen :).

Efter alla måsten va klara så gick vi ut och åkte motorcykel. Melkers favorit :). När klockan passerade 19 så va det dags att gå in och börja göra sig klar för natten. Vi satte oss i soffan och läste ur barnkammarboken, den vita. Läste ramsor och sjöng sånger. Melker är så duktig på: I ett hus vid skogens slut.

Tyvärr va jag duktig som alltid och inte hade kameran framme idag. Så nya bilder kommer en annan dag... :)

/Camilla

Varför starta en blogg?

Den här bloggen skapades för att nära och kära ska kunna följa Melkers liv lite lättare och oftare.
Med tanke på att bloggen startas när han är 20 månader så kommer det dyka upp lite äldre kort
längre fram. Så fort jag bara hittar allt... :)

Många kramar

Lite blandade bilder ur Melkers liv.

Melker gossar med sin vovve Humla.

Melker Östman




En glad Melker på sin 1-årsdag 081012.

RSS 2.0